“Διαζύγιο” με παρασκήνιο για την Kate Middleton

Ένα ιδιότυπο “διαζύγιο” διαρκείας φαίνεται ότι έχει πάρει η Kate Middleton τα δυο τελευταία χρόνια, όπως καταγράφουν με νόημα τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, που έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον 3ο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνο, πρίγκιπα Γεώργιο του Κέμπριτζ, παραμένει ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, πήρε ωστόσο

διαζύγιο για τον οίκο μόδας που την έντυνε μέχρι και το 2011.

Η νεαρή δούκισσα, με το αξιολάτρευτο ταπεραμέντο, που έχει αναγκάσει τα βρετανικά ΜΜΕ να κοντοσταθούν και να αναρωτηθούν… πόση Νταϊάνα κρύβει μέσα της, φορούσε φορέματα της “Issa” μέχρι και το 2011. Τότε, ο οίκος μόδας άλλαξε χέρια και πέρασε ιδιοκτησιακά στον έλεγχο της Καμίλα Αλ-Φαγιέντ.

Κάπου εκεί… η σχέση τελείωσε, προφανώς με την αναπόφευκτη παρότρυνση του παλατιού, καθώς η Καμίλ Αλ-Φαγιέντ είναι η κόρη του Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ μεγιστάνα και στο παρελθόν ιδιοκτήτη των “Harrod’s”, ο οποίος μέχρι και σήμερα κατηγορεί τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του γιου του, Ντόντι Αλ-Φαγιέντ στο Παρίσι το 1997, σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα