Χατζηνικολάου: Οι δηλώσεις Αβραμόπουλου βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη συνέντευξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Real News, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «Μεγάλου Συνασπισμού» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκδότης της Real News

σημείωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο, καθώς ο κ. Αβραμόπουλος προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις. Παρέπεμψε, όμως, στο κείμενο της συνέντευξης του υπουργού στην κυριακάτικη εφημερίδα. Ωστόσο, υπογράμμισε πως κατά τη γνώμη του οι συγκεκριμένες δηλώσεις «βοηθούν τη ΝΔ τη συγκεκριμένη περίοδο».


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ5 από realmedialive

Ακόμη ο Νίκος Χατζηνικολάου άσκησε σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και τρόικα για την ανυπαρξία εισπρακτικού μηχανισμού, σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται μεγάλη τουριστική κίνηση.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ3 από realmedialive

Δείτε ακόμη το σχόλιο του έμπειρου δημοσιογράφου για τα «προαπαιτούμενα» και το «καυτό καλοκαίρι» που έχει μπροστά της η κυβέρνηση.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ4 από realmedialive

Ασφαλώς, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής μας από το Μουντιάλ, σημειώνοντας πως «η Ελλάδα έκλεισε πολλά στόματα».


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ1 από realmedialive

Τέλος, αναφέρθηκε και στο… τέλος εποχής για Σάντος και Καραγκούνη.


Real.gr Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΙΟ2 από realmedialive

Keywords
Τυχαία Θέματα