Μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες: Φιλιόντουσαν 58 ώρες ασταμάτητα!

Ο Άγιος Βαλεντίνος αποδείχθηκε τελικά θαυματοποιός! Την ημέρα της τιμητικής του χτύπησε στην Ταϋλάνδη διεκδικώντας μια ισότιμη θέση ανάμεσα στους άλλους Αγίους!

Συγκεκριμένα, ενέπνευσε αθεράπευτα, κατά τα φαινόμενα, ερωτευμένο ζευγάρι, ώστε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ διάρκειας φιλιού. Ο Ταϊλανδός και η τυχερή συμπατριώτισσά του κατόρθωσαν να πετύχουν αυτό που σε όλους εμάς, ερωτοχτυπημένους ή μη, φαντάζει ακατόρθωτο: Κράτησαν ενωμένα τα χείλη τους για 58 ώρες, 35

λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα Πατάγια) ο Ekkachai Tiranarat και η Laksana έλυσαν τα … δεσμά τους όντας βέβαιοι πλέον ότι η νίκη και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες τους ανήκε.

Κάθε «έγκλημα» προϋποθέτει κίνητρο, λένε οι καχύποπτοι. Έτσι και εν προκειμένω το κίνητρο, θα ισχυρίζονταν, ήταν λιγότερο η ανεπανάληπτη αγάπη του ζευγαριού και περισσότερο το υλικό έπαθλο. 2500 ευρώ μετρητά περίμεναν άλλωστε τους εξαντλημένους, υποθέτουμε, «φιλητές», καθώς και δαχτυλίδια από διαμάντι συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Χαλάλι η αφυδάτωση, χαλάλι η αϋπνία, χαλάλι και οι κοινές επισκέψεις στην τουαλέτα θα λένε τώρα σίγουρα οι Ταϊλανδοί, εκλεκτοί του Βαλεντίνου. Άξιοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα