«Μπαράζ» ληστειών στην Αττική

Με τους ληστές να έχουν γίνει αδίστακτοι και να εισβάλουν σε καταστήματα και σπίτια με την απειλή όπλων κατά την διάρκεια την νύχτας εχθές το βράδυ είχαμε «μπαράζ» ληστειών στην Αττική.

Στο Παλαιό Φάληρο άγνωστοι εισήλθαν σε χρυσοχοείο προσποιούμενοι τους πελάτες και με τη χρήση σπρέι πιπεριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή. Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτά, ενώ κατά τη διαφυγή τους, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα.

Στην μεταμόρφωση τρείς άγνωστοι άνδρες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ με την απειλή όπλων και αφαίρεσαν

άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό, ενώ το ίδιο συνέβη και σε μίνι μάρκετ στο Μαρκόπουλο. Στα Καλύβια τρεις άνδρες εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

Παράλληλα στον Νέο Κόσμο τέσσερις δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι στο γλουτό, ημεδαπό και του αφαίρεσαν την δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε. Ο παθών διακομίσθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών, σε νοσοκομείο.

Στα Μέγαρα τρείς κουκουλοφόροι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού εισέβαλαν μέσα και αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα