«Αθλητής» της 20ετίας ο θρύλος Phil Taylor;

Σύμφωνοι, σε μια δημοσκόπηση για το ποιος είναι ο αθλητής της 20ετίας, οι περισσότεροι θα απαντήσουν πιθανότατα Messi, Jordan ή Federer.

Αν ρωτήσει όμως κάποιον στη Μεγάλη Βρετανία, πόσο μάλλον κάποιον από όσους είχαν την τύχη να περάσουν το χθεσινό βράδυ στο Alexandra Palace του Λονδίνου, όπου

έλαβε χώρα ο τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος των darts της ομοσπονδίας PDC, η απάντηση που θα εισπράξει από εκείνους που δεν σταματούν ούτε λεπτό να τραγουδούν συνοδεύοντας την «αντιτουριστική» φιγούρα του 52χρονου πια Άγγλου, δεν θα είναι άλλη από «there is only one Phil Taylor».

Ο Phil «The Power» Taylor φρόντισε λοιπόν, χθες το βράδυ να προσθέσει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ανεπανάληπτη καριέρα του λυγίζοντας την αντίσταση του νέου μεγάλου αστέρα του «σπορ», του κατά 29 έτη νεότερού του, εκπληκτικού Ολλανδού Michael van Gerwen, με 7-4 στα σετ.

Απολογισμός για τον θρύλο Phil Taylor από το 1990, όταν και πρωτοεμφανίσθηκε στην «αρένα» της ομοσπονδίας BDO; 16 παγκόσμια πρωταθλήματα σε 24 χρόνια.

Μπορεί κάποιος άλλος «αθλητής» να αποδείξει τέτοια κυριαρχία στον χώρο του;

Keywords
Τυχαία Θέματα