Αποκαλυπτική η “Ziva” του “NCIS”

Η Cote De Pablo, η πρωταγωνίστρια της γνωστής σειράς NCIS, στην οποία υποδύεται την ‘Ziva’, μίλησε για το επεισόδιο που προβλήθηκε χθες στην αμερικανική τηλεόραση. Ένα επεισόδιο όπου το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονούσε να παρακολουθήσει, μιας και η ‘Ziva’ και ο ‘Tony’ (Michael Weatherly), κατευθύνονται προς το Βερολίνο προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνο του πατέρα της Ziva.

Οι δύο συνάδελφοι περνάνε από διάφορα περιστατικά προς το δρόμο τους για το Βερολίνο, που σίγουρα θα θεωρηθούν από τα καλύτερα της σειράς. Υπάρχει όμως μία σκηνή την οποία σίγουρα το κοινό δεν περίμενε. Ένα μαύρο όχημα περνάει ξαφνικά με μεγάλη ταχύτητα δίπλα από τον Tony και την Ziva, δημιουργώντας ένα δυνατό τρακάρισμα και αφήνοντας το κοινό με την απορία του αν οι δύο αστυνομικοί συνεχίζουν να ζουν ή όχι.

Η De Pablo δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά, έτσι ώστε η επόμενη σεζόν του NCIS, να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό. Αναφέρθηκε απλά στο ότι θα υπάρξουν πολλές σοκαριστικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και κάποιες μεταξύ του Tony και της Ziva, οι οποίοι στο συγκεκριμένο επεισόδιο μοιράστηκαν μερικές πιο ‘τρυφερές’ σκηνές.

Παρόλα αυτά η ηθοποιός προτιμά να μην αποκαλύπτει τι θα γίνει τελικά με την σχέση των δύο χαρακτήρων. Αρκείται στο να την χαρακτηρίζει ως ‘περίπλοκη’.

Keywords
Τυχαία Θέματα