Αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι σταματούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της κατά της διαθεσιμότητας, επισημαίνοντας πάντως ότι θα υπάρξουν άλλου είδους αντιδράσεις με διαφορετική μορφή.

Ο πρόεδρός της, Θέμης Μπαλασόπουλος, ξεκαθάρισε πως «ο αγώνας θα συνεχιστεί με δράσεις πάνω στην πλατφόρμα που θα δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών».

Τονίστηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΠΟΕ – ΟΤΑ πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική

Αυτοδιοίκηση δέχθηκαν «έναν ανελέητο πόλεμο τόσο από την τρικομματική συγκυβέρνηση όσο και από τα συμφέροντα (επιχειρηματικά-εκδοτικά) που την υποστηρίζουν».

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ άφησαν αιχμές για τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους, τονίζοντας ότι το δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δεν πορεύτηκε μαζί τους, «εμφανίζοντας αδυναμία να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων … και οι αιρετοί επίσης, δεν κατάφεραν να συντονίσουν τη δράση τους και να φτιάξουν ενιαίο μέτωπο κατά των μέτρων του μνημονίου, που οδηγεί τους δήμους σε οικονομική κατάρρευση».

Έγινε μάλιστα λόγος και για ορισμένους αιρετούς, «που επιχείρησαν να εμβολίσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συντασσόμενοι και αυτοί με την κυβερνητική πολιτική

Keywords
Τυχαία Θέματα