Αναστασιάδης: Οι όροι της δανειακής σύμβασης δεν αφορούν περικοπές μισθών

«Οι όροι που απέμειναν και συζητούνται για τη δανειακή σύμβαση δεν αφορούν αποκοπές ή περικοπές μισθών και ωφελημάτων, αλλά εστιάζονται στο πώς το χρέος θα καταστεί βιώσιμο με υπαλλακτικές ή εναλλακτικές προτάσεις που καταθέτει το υπουργείο Οικονομικών» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης,

ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας στα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας της Κύπρου ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε ότι παράλληλα με τη δανειακή σύμβαση θα εξαγγελθούν μέτρα, στα οποία θα καταδειχθούν οι ευαισθησίες της κυβέρνησης, και ευχήθηκε τα επόμενα εικοσιτετράωρα η Κύπρος να επιτύχει αυτό που επιδιώκει.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι η επίσκεψή του στη μόνιμη αντιπροσωπεία αποτελεί αναγνώριση του έργου που επιτελέσθηκε στη διάρκεια της κυπριακής Προεδρίας, αλλά και του ρόλου που διαδραματίζει η αντιπροσωπεία αυτή την περίοδο. Επίσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι πιο αποφασιστική στους ευρωπαϊκούς προσανατολισμούς της, με έμφαση στον αναπροσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής για συμμετοχή σε όλους τους πυλώνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα