Αλ Σαλέχ: Η περίοδος της σιωπής για το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε

Τη Ζάκυνθο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο νησί, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ζακύνθου και υποψήφιο στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, κ. Στέλιο Μποζίκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επίσης συναντήθηκε με τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Ζακύνθου κ.Διονύση Μποτώνη καθώς και με άλλα στελέχη της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συζήτησαν αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια.

Η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ , τόνισε προς τους συνομιλητές της, πως τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα για την Ελλάδα. Μια Ελλάδα απαλλαγμένη από το λαϊκισμό και την δημαγωγία. Μια Ελλάδα που θα αξιοποιεί τους άξιους και ικανούς ανθρώπους και κυρίως τους νέους. Αυτή την Ελλάδα χρειαζόμαστε για να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία που δεν θα μας γυρίσει στο παρελθόν, αυτήν την Ελλάδα θέλουμε, κατέληξε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ.

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «η περίοδος της σιωπής για το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε” και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε και καταβάλει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να βγει η χώρα από την κρίση και να ξεκινήσει η αποκατάσταση των αδικιών. “Πρέπει να πούμε την αλήθεια και να θελήσουν και οι πολίτες να ακούσουν τι πραγματικά έγινε αυτά τα χρόνια της κρίσης”.

“Εθνικό είναι το αληθές” είπε μνημονεύοντας τη ρήση του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού.

Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές, είπε ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Η Ευρώπη μας νοιάζει, η Ευρώπη μας αφορά. Με την ψήφος μας στην ελιά- Δημοκρατική Παράταξη στις ευρωεκλογές, στηρίζουμε το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα και τον υποψήφιο μας, τον Μαρτιν Σουλτς. Με την ψήφος μας στην ελιά- Δημοκρατική Παράταξη, μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θα επισκεφθεί την Λαμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα