Άδωνις: Όσο εσείς γκρινιάζετε, εμείς δουλεύουμε

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα παρείχε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον υπουργό ως σάκο του μπόξ… να κρίνετε το αποτέλεσμα και σε αυτό ο κ. Στουρνάρας

έχει πετύχει».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε πως «όσο εσείς γκρινιάζετε εμείς δουλεύουμε».

Πιο αναλυτικά ο υπουργός Υγείας αναφορικά με τα περί «υπερφορολόγησης» που πυροδότησαν σειρά σκληρών δηλώσεων κατά του κ. Στουρνάρα είπε «όλοι κάνουμε ατυχείς δηλώσεις. Εγώ έχω το ρεκόρ! Σημασία όμως δεν έχουν οι δηλώσεις αλλά αν παράγεις αποτέλεσμα και κρατάς το καράβι στην σωστή πορεία. Το αποτέλεσμα λέει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών παρέλαβε το ταμείο ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ και με ελλειμματικούς προϋπολογισμού και μέσα σε ενάμιση χρόνο παρουσιάζει πλεονάσματα και δεν υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα… Η επιλογή που έκανε ο κ. Σαμαράς για το οικονομικό επιτελείο είναι σωστή γιατί έφερε αποτέλεσμα. Να κρίνετε το αποτέλεσμα και όχι τις δηλώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα