WSJ: Όμιλος γυμνιστών αναζητά χορηγούς

Ο μεγαλύτερος εθνικός όμιλος γυμνιστών των ΗΠΑ βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών, σε μια συγκυρία, στην οποία η λέξη «naked»(γυμνός) έχει κατακλύσει την αγορά, λόγω της μεγάλης προβολής προϊόντων διατροφής «απογυμνωμένων» από συντηρητικά και άλλα χημικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος γυμνιστών θέλει να προάγει τις ιδέες του σχετικά με την περαιτέρω έκθεση του ανθρώπινου σώματος, εκμεταλλευόμενος αυτήν την τάση περί γυμνότητας που ακολουθούν πολλά προϊόντα, όπως τα Naked Pizza, Bear Naked granola, Naked Grape Chardonnay.

Από τον Οκτώβριο, η ομάδα έχει στείλει περίπου 100 επιστολές σε κατασκευαστές «γυμνών», δηλαδή οργανικών προϊόντων, καθώς και σε εταιρείες των οποίων τα προϊόντα οι γυμνιστές ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν πολύ, όπως οι Hawaiian Tropic και BullFrog.

Στο στόχαστρό της όμως έχουν βρεθεί και άλλες εταιρείες που έχουν χρησιμοποιήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες τους τη γυμνότητα με αστείο ή καλλιτεχνικό τρόπο, όπως οι Geico, Nike, Reebok, Dove και Delta Faucet. Παρ’ όλο που μέχρι στιγμής οι εταιρείες δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται, η ηγεσία του συνδέσμου παραμένει αισιόδοξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα