O frontman των Green Day για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Ο frontman των Green Days, Billie Joe Armstrong εξομολογείται και παραδέχεται για πρώτη φορά στο περιοδικό Rolling Stone, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό με χάπια και αλκοόλ, τονίζοντας ότι αυτή θα είναι σίγουρα και η μοναδική συνέντευξη που πρόκειται να δώσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Στο τεύχος που κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου, μιλάει για τη μάχη που δίνει περίπου από το 1997 και για την εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης από

το Σεπτέμβριο του 2012 μετά από το βίαιο ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λας Βέγκας, όπου κομμάτιασε μια κιθάρα πάνω στη σκηνή. Δηλώνει ότι θυμάται ελάχιστα από εκείνη την ημέρα και μετανιώνει για την όλη του συμπεριφορά αναφέροντας ότι αυτό που τον στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν ήταν ο εαυτός του κι ότι δεν είναι στην πραγματικότητα τέτοιος άνθρωπος.

Ο Armstrong δηλώνει στο Rolling Stone, ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αντιμετώπισε τους εθισμούς μέσα από διαλογισμό και προσευχή. Το διάστημα που πέρασε στην κλινική, είχε ελάχιστες επαφές με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ του όπως επίσης και με τη σύζυγό του Adrienne.

«Θα μπορούσα να τα χάσω όλα, ακόμα και το συγκρότημα. Δεν καταλάβαινα πόσο καταστροφικός είχα γίνει. Νόμιζα ότι όλοι ήταν μαζί μου σ’ αυτό το αστείο. Όμως στην πραγματικότητα εγώ ήμουν «το αστείο». Τώρα πια δηλώνει ότι ακόμα ανησυχεί για το πώς θα χειριστεί την κατάστασή του από εδώ και πέρα αφού εξακολουθεί να διατηρεί το πάθος του για το αλκοόλ. Παρ’ όλα αυτά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην επομένη φάση στην καριέρα του….με τους δικούς του όρους λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι ο τύπος που μιλάει για εθισμό. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να με λυπούνται».

Keywords
Τυχαία Θέματα