O Liam Hemsworth δεν θέλει να καθιερωθεί ως… γόης

Ο Liam Hemsworth είναι ήδη ένας πολύ γνωστός ηθοποιός.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το ‘Hunger Games’ και το ‘The Expendables 2’, έχει ήδη εδραιωθεί στο Hollywood παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο 23χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την Miley Cyrus, νιώθει πολύ τυχερός όπως λέει που έχει επιτύχει τόσα πράγματα στην καριέρα

του μέχρι στιγμής αλλά δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο. Όλα αυτά που του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, είναι καταστάσεις στις οποίες ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί, όπως λέει ο ίδιος.

Παρά τη φήμη του ‘γόη’ που έχει αποκτήσει στα γυναικεία μάτια, εκείνος απορεί που τόσα κορίτσια τον θαυμάζουν αν και παραδέχεται ότι προσέχει πολύ την φυσική του κατάσταση.

«Μεγάλωσα κάνοντας σέρφινγκ στην Αυστραλία, γι’ αυτό και διατηρώ αυτή την φυσική κατάσταση. Γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου γόη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης πόσο του ‘χει λείψει η πατρίδα του η Αυστραλία, τώρα που μένει στο Los Angeles και πως θα του έδινε μεγάλη χαρά αν μπορούσε να γυρίσει εκεί, όπου βρίσκεται η οικογένειά του και όλοι του οι φίλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα