O Jay-Z διαψεύδει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Beyonce

Διέψευσε τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της Beyonce, ο σύζυγός της Jay-Z, μέσω της επικοινωνίας που είχε με τον ραδιοφωνικό σκηνοθέτη Ebro Darden.

Ο Darden, όταν έμαθε τα νέα μέσω του internet για δεύτερη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας έστειλε ένα email στον Jay-Z προκειμένου να τον συγχαρεί για το ευχάριστο γεγονός. Η απάντηση του Jay-Z όμως έδειχνε ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Το Σαββατοκύριακο

ανέβηκε μία φωτό στο Instagram , πιθανόν από την Beyonce, η οποία έγραφε: «Δεν μπορώ να σταματήσω τις φήμες κι ούτε μπορώ ν’ αλλάξω την άποψη εκείνων που τις πιστεύουν. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να γελάω με όλους αυτούς τους ‘ρηχούς’ ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν απ’ το να ασχολούνται μαζί μου».

Μπορεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια να έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά, όμως προς το παρόν έχει μία περιοδεία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που πρέπει να ολοκληρώσει. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι αν όντως η Beyonce ήταν έγκυος θα έπρεπε μέχρι και 6 μηνών να δουλεύει προκειμένου να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα