O Clint Eastwood… βγαίνει από τη ναφθαλίνη

Τη μεταφορά του επιτυχημένου μιούζικαλ “Jersey Boys” στην μεγάλη οθόνη φαίνεται πως θα αναλάβει ο διάσημος ηθοποιός και βραβευμένος με Oscar, σκηνοθέτης Clint Eastwood.

Πρόκειται για την ιστορία του πασίγνωστου γκρουπ Frankie Valli and the Four Seasons για την οποία ο Clint Eastwood

εκδήλωσε αμέσως ενδιαφέρον προκειμένου να αναλάβει την σκηνοθεσία. Αν και οι εκπρόσωποι του Eastwood και η Warner Bros βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις, πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο σκηνοθέτης θα αναλάβει την ταινία.

Το “Jersey Boys” έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο Broadway από το 2005 που παίζεται κι έχει αποσπάσει 4 βραβεία Tony, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού για το καλύτερο μιούζικαλ. Ο John Logan έχει αναλάβει το σενάριο και στο soundtrack της ταινίας θα συμπεριλαμβάνονται επιτυχίες όπως το ‘Big Girls Don’t Cry’ και το ‘Sherry’. Ο ίδιος ο Valli θα βρίσκεται στη θέση του παραγωγού μαζί με τον Bob Gaudio ο οποίος έχει γράψει τη μουσική για την μουσική παράσταση.

Αν ο πάντα γοητευτικός παρόλα τα 83 του χρόνια, Clint Eastwood σκηνοθετήσει την ταινία τελικά, είναι απίθανο να παίξει και σ’ αυτήν όπως λέει ο ίδιος, μιας και θεωρεί ότι οι μέρες του να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα σε μία ταινία, πέρασαν. Τελευταία φορά που το έκανε ήταν το 2008 στην ταινία ‘Gran Torino’.

“Μετά το ‘Gran Torino’ σκέφτηκα ότι είναι ανόητο να τα κάνω και τα δύο. Το κάνω εδώ και 40 χρόνια. Μάλλον πρέπει να επιλέγω ή το ένα ή το άλλο πια και να ξεκουράζω λίγο τον εαυτό μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα