H Selena Gomez θέλει να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο

Ένα διάλειμμα από την καριέρα της στο τραγούδι σκέφτεται να κάνει η Selena Gomez, αμέσως μόλις τελειώσει η περιοδεία της, ’Stars Dance’.

Η 20χρονη σταρ δήλωσε πως θέλει να επικεντρωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα, η οποία ‘απογειώθηκε’ την περασμένη χρονιά με τον ρόλο της στη σειρά ‘Spring Breakers’. Όταν ερωτήθηκε αν σκοπεύει να σταματήσει το τραγούδι, απάντησε ότι ίσως το κάνει για ένα χρονικό διάστημα μιας και θέλει να δοκιμαστεί και

σε καινούργια πράγματα.

«Μόλις έκανα μία ταινία δράσης, μια μαύρη κωμωδία και μετά ένα δράμα και μου άρεσε που δούλεψα σε τόσο διαφορετικά πράγματα, ήταν πολύ ωραία», δήλωσε η μελαχρινή σταρ.

Μιλώντας και για την περιοδεία της που θα πραγματοποιηθεί μες στο καλοκαίρι, είπε πως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διατηρήσει καλή φυσική κατάσταση, μιας και υπάρχουν πολλά χορευτικά μέσα στο πρόγραμμα της συναυλίας, για τα οποία χρειάζονται πολλές πρόβες.

Όπως ανέφερε, αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία που κάνει και έχει μεγάλη σημασία για εκείνη το αποτέλεσμα να είναι πάρα πολύ καλό από όλες τις απόψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα