H Penelope Cruz στον επόμενο “James Bond”

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η ταινία ‘Skyfall’ την προηγούμενη χρονιά, οι απαιτήσεις για το ‘Bond 24’ είναι αρκετά αυξημένες.

Όμως όπως φαίνεται, όλα μπαίνουν σε μία σειρά σιγά-σιγά. Οι προετοιμασίες για την επόμενη περιπέτεια του 007, έχουν ξεκινήσει, με σίγουρο στο ρόλο του μυστικού πράκτορα τον γοητευτικό 45χρονο Daniel Craig, για μια ακόμη φορά. Στο πλευρό του, ως Bond Girl, θα δούμε την πανέμορφη Penelope Cruz, η οποία στα 40 της χρόνια, θα είναι το μεγαλύτερο ‘κορίτσι’ του James Bond,

στην ιστορία των ταινιών.

Οι παραγωγοί της ταινίας, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, είναι ενθουσιασμένοι με την συμμετοχή της Cruz στην ταινία, μιας και πιστεύουν ότι η αυστηρή αλλά ταυτόχρονα σέξι παρουσία της, θα ‘δέσει’ τέλεια με την γοητεία του Craig.

Φήμες λένε πως ο υπεύθυνος για την επιτυχία του ‘Skyfall’, Sam Mendes, ίσως επιστρέψει τελικά στη θέση του, αν και πριν λίγο καιρό είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει ξανά το επόμενο ‘Bond’, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Τα γυρίσματα του ‘Bond 24’, θα ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Αν και η προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας ορίστηκε για το 2016, αν τα γυρίσματα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2014, δεν αποκλείεται η ταινία να κυκλοφορήσει και το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα