H Amy Adams στο εξώφυλλο του “Allure”

Εξώφυλλο για το περιοδικό ‘Allure’ στο τεύχος Ιουλίου, έγινε η γλυκιά Amy Adams.

Η 38χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μίλησε για διάφορα και ανέφερε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε να δείχνει τέλεια στα μάτια των άλλων.

«Το να είσαι απόλυτα τέλειος δεν είναι φυσιολογικό, ούτε καν ενδιαφέρον. Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί για τις εξαντλητικές δίαιτες που έχουν κάνει προκειμένου να έχουν το σώμα που θέλουν. Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε όλα αυτά. Δεν θέλω

να είμαι ένα από αυτά τα πρόσωπα που θα φωτογραφηθούν κι όταν θα με κοιτάζουν θα λένε ‘Θεέ μου! Κοίτα την Amy!!’ Θέλω να με κοιτάζουν αλλά όχι για τέτοιους λόγους».

Η ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρόλο που έχει ήδη 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ, 3 για Χρυσή Σφαίρα και μία νίκη στο ενεργητικό της, δεν ήταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στο κοινό μέχρι προσφάτως. Θεωρεί ότι χωρίς make up δεν έχει καθόλου έντονα χαρακτηριστικά, λέγοντας πως είναι τόσο χλωμή, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με λευκό καμβά ζωγραφικής.

Όσο για το ρόλο της ως Lois Lane στο ‘Man of Steel’, είπε πως πάντα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με κάποιον σούπερ ήρωα και αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία που της δόθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα