CineEurope: Πρώτη γεύση από το “Exodus” του Ridley Scott

H Fox έκανε τις πρώτες αποκαλύψεις για το “Exodus: Gods and Kings” του Ridley Scott την Τρίτη, 17 Ιουνίου, στο ετήσιο CineEurope, δίνοντας στη δημοσιότητα το εναρκτήριο πλάνο του βιβλικού έπους, με τον Christian Bale στο ρόλο του Μωυσή. Επίσης έδωσε τη δυνατότητα στους

ξένους ανταποκριτές να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο trailer της ταινίας.

Στη σκηνή ανέβηκε και ο Ben Stiller για να παρουσιάσει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο “Night at the Museum: Secret of the Tomb”, την Τρίτη συνέχεια της ομώνυμης οικογενειακής ταινίας σε σκηνοθεσία του Shawn Levy.

Και οι δυο ταινίες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Στο event βρέθηκε και ο Colin Firth για να προωθήσει την επερχόμενη κατασκοπική ταινία του Matthew Vaughn με τίτλο “Kingsman: The Secret Service”. Για την προετοιμασία του ρόλου του, ο Firth είπε ότι βασανίστηκε από μία ομάδα εννέα ανδρών που έφτασαν στο σπίτι του ‘για έξι μήνες και με έβαλαν να κάνω πράγματα που ήταν αφύσικα για ‘μένα’.

Ο δημιουργός Jorge R. Gutierez ήταν επίσης εκεί για να παρουσιάσει το, προγραμματισμένο για τον Οκτώβρη, “Book of Life” σε παραγωγή του Guillermo del Toro.

Ανάμεσα σε άλλα, οι πρόεδροι μάρκετινγκ και διανομής της Fox, Paul Hanneman και Tomas Jegeus, παρουσίασαν ένα απόσπασμα από το “Frankenstein”, τον κλασικό μύθο δοσμένο από την πλευρά του βοηθού Igor, με τον James McAvoy στον ομότιτλο ρόλο και τον Daniel Radcliffe.

Οι Jegeus και Hanneman πρόβαλλαν επίσης ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Andy Serkis να κάνει την εισαγωγή σε ένα απόσπασμα από το “Dawn Of The Planet of the Apes” που ακολούθησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα