Βίντεο: Επικό παρκούρ από κατσίκες – Μπούκαραν σε κατοικία στην Κρήτη

Τα κοπάδια συνεχίζουν να καταστρέφουν περιουσίες στην Ιεράπετρα – Τα θύματα άρχισαν να οργανώνονται

Τελευταίο θύμα της αδεσποτίας των κοπαδιών ήταν το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, ο συνταξιούχος καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού κ. Νίκος Κουγιουμουτζακης, στο εξοχικό του οποίου μπήκαν οι αίγες γνωστού κτηνοτρόφου και διέλυσαν τα πάντα.

Δείτε τα βίντεο

«Το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, υποχρεώθηκα να καταθέσω μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, γιατί το απόγευμα της 17ης Νοέμβρη οι αδέσποτες αίγες, μπήκαν στο επαρκώς περιφραγμένο σπίτι μου

στη Θρύπτη και κατέστρεψαν όλα όσα προσπαθώ να φτιάξω μέσα στην περιουσία μου τα τελευταία 3 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή μου από το Εμπορικό Ναυτικό.

Εκεί στο υπέροχο τοπίο και στις ομορφιές της Θρύπτης αποφάσισα να φτιάξω το αραξοβόλι μου, να φυτέψω διάφορα φρουτόδεντρα και λαχανικά για το σπίτι το δικό μου και των παιδιών μου. Πριν πάω να χτίσω εκεί στη Θρύπτη, ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα με τα αδέσποτα κοπάδια των αιγοπροβάτων που λυμαίνονται την περιοχή. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω πολύ καλές περιφράξεις κρατώντας τα κοπάδια έξω από το σπίτι και τον κήπο μου», αναφέρει στο neakriti.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα