Βίκυ Φλέσσα: Στέλνει εξώδικο στον Κασσελάκη με δασείες και περισπωμένες – Μιλά για μονταζιέρα

Η Βίκυ Φλέσσα στέλνει εξώδικο σε ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη τους οποίους κατηγορεί για παραποίηση συνέντευξής της και των δηλώσεών της για τα Τέμπη.

Εντύπωση προκαλεί πως η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας για κάποιον περίεργο λόγο χρησιμοποιεί  αρχαΐζουσα γλώσσα ενώ κάνει λόγο για «μονταζιέρα», προσπαθώντας να επικαλεστεί μια κατηγορία που κυρίως βαραίνει την κυβέρνηση και τη ΝΔ.

«Δεσμεύομαι

ὃτι τήν αἰτούμενη χρηματική ἱκανοποίηση θα την διαθέσω ὑπέρ ὃλων τῶν Συλλόγων, που ἔχουν συσταθεῖ για την τραγωδία τῶν Τεμπῶν, με σκοπό τν ἐνίσχυση τοῦ νομικοῦ ἀγώνα τους», σημειώνει επιπλέον η Βίκυ Φλέσσα και ζητά να αποσυρθεί από την πλατφόρμα isyriza το «μονταρισμένο και κακόβουλα παραποιημένο απόσπασμα συνέντευξής της».

Βίκυ Φλέσσα: Το κείμενο για Κασσελάκη

Εξώδικη διαμαρτυία ὑποχρώθηκα ν ἀποστείλω σήμερα πρς τν ΣΥΡΙΖΑ κα τον Πρόεδρο του κ. Σέφανο Κασσελάκη.

Ὁ λόγος αυτής τῆς ενέργεις μου εἶναι ὅτι ἡ πλατφόρμα isyriza ἒχει ἀναρτήσει κακόβουλα παραποιημένο, μ μεθόδους “μονταζιέρας”, ἀπόσπασμα ἀπ συέντευξ μου στ Ἢπειρος TV1 στν συνάδελφο κυρία Γιώτα Σταύρου.

Ἡ πλήρης συνέντευξ μου στον κάτωθι σύνδεσμο:

Σκοπός αὐτῆς τῆς ἔκνομης πράξεως εἶναι ἡ αλλοίωση τῶν πολιτικῶν ἰδεῶν κα πεποιθήσεων μου, ἡ προσβολή τοῦ προσώπου μου κα ἡ ἀμφισβήτηση τοῦ ἢθους μου.

Ὁ στίχος τοῦ παραδοσιακοῦ ἰκαριώτικου τραγουδιοῦ “Τούτη γῆ που την πατοῦμε, ὃλοι μέσα θε να μποῦμε”, μία ἀναφορά μου σε ἂλλο θέμα, την διαφορετική μας ἰδιοσυγκρασία ἀπ τους Βορειους στην Εὐρωπη, ἐπιστρατεύεται με βάναυσο μοντάζ, προκειμένου να μοῦ ἀποδοθεῖ ὡς δῆθεν σχόλιό μου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Στόχος εἶναι να πληγεῖ συνολικά ἡ ὑποψηφιότητα μου κατά τον προεκλογικό ἀγώνα ἐν ὂψει τῶν Εὐρωεκλογῶν.

Ὁ δικός μου στόχος πάντα ἦταν-και παραμένει- μέσῳ και τῆς δημοσιογραφικῆς μου ἐργασίας ἡ ἀνάδειξη τῶν ἀξιῶν τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ κα τοῦ ἀνθρωπισμοῦ.

Με την ἐξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωση ζητῶ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του κ. Κασσελάκη να ἀποσύρουν αυτό το παράνομο προϊόν τῆς “μονταζιέρας” τους και- ἂν ἒχουν την τόλμη και τήν γενναιότητα- νά ζητήσουν συγγνώμη και να ἀναρτήσουν το πλῆρες βίντεο τῆς συνεντεύξεως μου.

Σε αντίθετη περίπτωση, εἶμαι ὑποχρεωμένη να προσφύγω στήν Δικαιοσύνη με ἀγωγὴ ἀποζημιώσεως, για την ἀποκατάσταση τῆς ἠθικῆς βλάβης, που ἒχω ὑποστεῖ.

Δεσμεύομαι ὃτι τήν αἰτούμενη χρηματική ἱκανοποίηση θα την διαθέσω ὑπέρ ὃλων τῶν Συλλόγων, που ἔχουν συσταθεῖ για την τραγωδία τῶν Τεμπῶν, με σκοπό τν ἐνίσχυση τοῦ νομικοῦ ἀγώνα τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Ατζαράκης: Το καυστικό βίντεο για την γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν χρειάζεται την αστυνομία, όποιος λέει αλήθεια» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα