Βάσω προς Πάγκαλο: “Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί”

Μηνύματα με πολλούς αποδέκετες απέστειλε η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Η κα Παπανδρέου επιτέθηκε κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου για την περίφημη φράση

“μαζί τα φάγαμε”.

“Θέλω να πω στον Πάγκαλο ότι ούτε όλοι μαζι τα φάγαμε ούτε έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες”, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

«Η χώρα διαλύεται! Τα Μαθηματικά είναι αμείλικτα! Η εξίσωση του χρέους δεν βγαίνει!”, τόνισε η πρώην υπουργός και τάχθηκε υπέρ της διαγραφής μεγάλου μέρους του δημοσίου χρέους για να μπορέσει η χώρα να κάνει καινούργια αρχή.

Μάλιστα η κα Παπανδρέου κατέθεσε μια εναλλακτική πολιτική πρόταση από αυτή που ακολουθεί ο κ. Βενιζέλος. Πρότεινε τη δημιουργία μιας κυβέρνησης ορισμένου χρόνου η οποία θα αναλάβει την ανόρθωση της χώρας.

«Δεν είναι ώρα για πολιτικά παιχνίδια. Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πρέπει να στηρίξουν μια κυβέρνηση ανόρθωσης της χώρας. Σε αυτήν την κυβέρνηση οι συμμετέχοντες δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές. Μια κυβέρνηση ανόρθωσης της χώρας ορισμένου χρονικού ορίζοντα.», ανέφερε η κα Παπανδρέου και δευκρίνησε ότι δεν θέτει θέμα πρωθυπουργού, αλλά “θέμα ευρύτητας και ποιότητας του σχήματος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα