Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, μετά τη βαριά ήττα με 1-4 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, η οποία έφερε τους “πράσινους” στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με κίνδυνο να μείνουν εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε συνάντηση του Τούρκου προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού για τη λύση

της συνεργασίας τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Τερίμ είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο, αντικαθιστώντας αιφνιδιαστικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στους λίγους μήνες της θητείας του, ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός πέτυχε 14 νίκες, ενώ είχε 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αντικαταστάτης του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη θα είναι, ως υπηρεσιακός προπονητής, ο Χρήστος Κόντης, μέχρι πρότινος προπονητής του Βόλου, ο οποίος ήταν επί 2,5 χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα