Συνελήφθη ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Συνελήφθη ο εκδότης και πρώην καναλάρχης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, μετά και την απόφαση του Ά Πενταμελούς τμήματος Αναστολών που απέρριψε την αίτηση μετατροπής της ποινής που είχε υποβάλλει ο κ. Ανδρουλιδάκης.

Ουσιαστικά το τμήμα Αναστολών άνοιξε το δρόμο για τη φυλάκιση του καταδικασθέντος εκδότη. Μένει μόνο να φανεί εάν ο κ. Ανδρουλιδάκης θα καταφέρει και πάλι με κάποιο τρόπο να γλιτώσει την εισδαγωγή του στη φυλακή μεταβαίνοντας σε κάποιο νοσοκομείο όπως έκανε και στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλιδάκης είχε καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη,

ποινή η οποία βάσει νόμου δεν είναι εξαγοράσιμη. Με την αίτηση που είχε καταθέσει ο κ. Ανδρουλιδάκης επιχείρησε να μετατρέψει την ποινή του σε 5ετή φυλάκιση με σκοπό εν συνεχεία να την εξαγοράσει. Κάτι που όμως δεν το κατάφερε.

To HOT DOC και το koutipandoras.gr είχαν αναφερθεί με συνεχή δημοσιεύματα στον προκλητικό τρόπο με τον οποίο ο κ. Ανδρουλιδάκης κατόρθωνε να διαφύγει της σύλληψης του για αρκετό καιρό όπως επίσης και το να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μία υπόθεση που θύμιζε περισσότερο κακοστημένο σίριαλ και που έδειχνε με τον καλύτερο τρόπο ότι οι αρχές λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί και τώρα κάτι αντίστοιχο και οι αρχές να λειτουργήσουν όπως πρέπει, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα αδικίας που νιώθει ο μέσος πολίτης που για οφειλές λίγων εκατοντάδων ευρώ οδηγείται απευθείας στη φυλακή.

Ακούστε τι έλεγε στον Κώστα Βαξεβάνη και στο HOT DOC Radio ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης στις 15 Οκτωβρίου

Διαβάστε σχετικά

Άνοιξαν οι πόρτες της φυλακής για τον Ανδρουλιδάκη

Τα ψέματα του Ανδρουλιδάκη

Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Ανδρουλιδάκη για εξαγορά της ποινής

Keywords
Τυχαία Θέματα