Συγκίνησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλώντας για την αδερφή του: «Έχει φύγει απ’ τη ζωή, είχε σύνδρομο down» (video)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων μίλησε και για τη ζωή του, κάνοντας μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την αδερφή του.

Πιο αναλυτικά ο καλλιτέχνης όταν αναφέρθηκε στην οικογένεια του, αποκάλυψε ότι οι γονείς του είχαν κάνει 5 παιδιά με το ένα απ’ αυτά, πιο συγκεκριμένα η αδερφή του, να πάσχει από σύνδρομο down. Μάλιστα ανέφερε ότι αυτή έχει φύγει απ’ τη ζωή, τονίζοντας ότι σε νεαρή ηλικία το κοριτσάκι ήταν αρκετά αγαπητό

στο χωριό, αλλά η οικογένεια του είχε το στίγμα λόγω της ασθένειας της αδερφής του.

Πιο αναλυτικά είπε: «Μικρός ήμουν θυμωμένος με τη ζωή, με τον κόσμο. Ήμουν νευρόσπαστο, μου έφταιγαν τα πάντα. Ενώ μεγάλωσα με πολλή αγάπη… κοίταξε αυτή η κόντρα μπορεί να με έκανε έτσι γιατί ήμουν πολύ κακομαθημένος, ήμουν το τελευταίο παιδί στην οικογένεια. Γεννήθηκα βασιλιάς. Ήμουν κ***παιδο. Ήμουν από το χωριό Αρσινόη. Ωραίο χωριό, στην αρχαία Μεσσήνη.

Ήμασταν 5 αδέλφια. Εγώ ήμουν ο μικρότερος. Η αδελφή μου, που έχει φύγει τώρα από τη ζωή, είχε σύνδρομο Down και πήρα πολλή αγάπη, πολλή αγάπη […] Ήταν λογικό να είμαι ο αδερφός της ανάπηρης, αλλά το χωριό την είχε αποδεχτεί. Πήγαινε κάθε μέρα από το ένα σπίτι στο άλλο. Μου έλεγε η μάνα μου κάθε απόγευμα προς το βράδυ “πήγαινε να ψάξεις την Αγγέλω μας να τη βρεις”. Κάθε φορά ήταν χωμένη σε ένα σπίτι. Ήταν πολύ αγαπημένη, όλο το χωριό την αγαπούσε. Αλλά δεν παύει να είχαμε το στίγμα, υπήρχε. Μετά το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα… Όταν μέναμε μαζί στην Αθήνα, την πήγαινα στις καφετέριες της Ηλιούπολης και την γύρναγα από εδώ κι εκεί… Δεν κώλ**α με τίποτα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Μανώλης Σφακιανάκης: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή Χαρδαλιά – «Προτιμώ να φύγω παρά να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (video)

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου

«Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»: Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα