ΣΤΟ ΗΟΤ DOC ενημερώνουμε εντίμως

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί δημοσιεύτηκε θέμα το οποίο αφορά την κατάργηση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και της Δημοκρατίας της Ανγκουίλας. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο νόμο 4056/2012 που δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2012 και το οποίο αφορά τις «ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και άλλες διατάξεις», καταργείται άρθρο νόμου που αφορά την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω offshore εταιρειών στην Ανγκουίλα.

Το ΗΟΤ DOC

στα πλαίσια της έγκριτης, αντικειμενικής και διασταυρωμένης ενημέρωσης που παρέχει, ενημερώνει τους αναγνώστες του, ότι η κατάργηση του άρθρου δεν αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών με τη Δημοκρατία της Ανγκουίλας αλλά διαφορετικό νόμο.

Παρά το γεγονός ότι το HOT DOC διασταύρωσε την είδηση από πρώην υπουργό, καθώς επίσης και με ανθρώπους που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το νομικό πλαίσιο που διέπει τις offshore εταιρείες η κατάργηση αφορά το νόμο 3399/2005 και όχι το νόμο 3359/2005 όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της ορθής ενημέρωσης, το ΗΟΤ DOC, οφείλει να ενημερώσει τους αναγνώστες. Άλλωστε το περιοδικό έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι ασκεί δημοσιογραφία υψηλής και έγκριτης ενημέρωσης, μακριά από λογικές κιτρινισμού και σπίλωσης υπολήψεων.

Η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC

Keywords
Τυχαία Θέματα