Στην αντεπίθεση η ΟΛΜΕ μετά τη χυδαία ανάρτηση Ψαριανού για τους «αρχιμαφιόζους» καθηγητές

Στα «κάγκελα» βγήκαν οι καθηγητές μετά την ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Γρηγόρη Ψαριανού στο Twitter, ο οποίος τους χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, «αρχιμαφιόζους» και «αλήτες»

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή», σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ,

τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ψαριανού. «Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες», επισημαίνει η Ομοσπονδία, καλώντας τη ΝΔ να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή και να απαντήσει εάν συμφωνεί με αυτές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα