Σε γραμμή Μαξίμου ο Άκης Παυλόπουλος για τα Τέμπη: «Εάν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δικαιωθούν οι συγγενείς των θυμάτων;» (video)

Οι «κήνσορες» του ΣΚΑΙ στον απόηχο του δημοσιεύματος περί «μονταζιέρας στα Τέμπη», τώρα υπερασπίζονται το νέο αφήγημα, που ανέφερε και ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι η αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να ρίξει την Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Παυλόπουλος, στο φιλόξενο κανάλι της ΝΔ

το λεγόμενο και Μαξίμου TV, εγκάλεσε τον γραμματέα ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, αναφορικά με την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, λέγοντας με θράσος ότι «εάν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δικαιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων;»

Τελικά η ζωή έχει χιούμορ, καθώς κατά τον Άκη Παυλόπουλο, εάν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη , θα έρθει το χάος. Με τις αποκαλύψεις για τα τόσα σκάνδαλα να έχουν μπαζωθεί…. προσπαθούν την ύστατη στιγμή να κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις εγκληματικές παραλείψεις για την τραγωδία και την απόδοση ευθυνών, αγνοώντας την κοινωνική αντίδραση,  τις δημοσκοπήσεις που φέρουν την ΝΔ να κατρακυλά συνεχώς, αλλά και το ράπισμα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τη σύμβαση τηλεδιοίκησης 717.

Ίσως η νέα σαλαμοποίηση τους βοηθήσει για νέα επεισόδια συγκάλυψης!

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στην Κυψέλη: Αδερφός μαθητή τραυμάτισε με μαχαίρι διευθυντή σχολείου

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge-Φόβοι για θύματα (video)

Έλενα Ακρίτα: Καταγγελία κατά της ΕΡΤ – «Με το έτσι θέλω έκοψε τις δηλώσεις μου»

Συγκλονιστική Καρυστιανού: “Αισθάνομαι τύψεις” – Η κατάθεση ψυχής της κόρης της πριν από το δυστύχημα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα