Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η χώρα σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίουενώ με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας στην 24ωρη απεργία.

Τα

λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 09:00 – 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00, ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00. Κανονικά θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός, τραμ λόγω της συνεχιζόμενης επιστράτευσης του προσωπικού της ΣΤΑΣΥ. Με εντολή της Αστυνομίας, θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη και Ευαγγελισμός από τις 10:00. Ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Σημειώνεται επίσης ότι τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Δεμένα όμως θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. Παράλληλα δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ, όπως ήδη έχουν ανακοινώσει οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΟΤΑ κάλεσε τους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν μέρος στην γενική απεργία της Τετάρτης 20/2/2013 που έχουν προκηρύξει από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Θα προηγηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στους Δήμους και θα ακολουθήσει συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο στις 10.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στο ίδιο απεργιακό κλίμα κινούνται και οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας, την Τετάρτη, σύμφωνα με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, με απόφαση της ΟΕΝΓΕ, όπως επίσης και οι εφοριακοί όλης της χώρας.

Με απόφαση των Ομοσπονδιών παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών, όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη.

Συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ακυρώνονται και οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Keywords
χωρα, μεσα μαζικης μεταφορας, σταση εργασιας, απεργιες, αθηνα, απεργια, λεωφορεια, μετρο, ηλεκτρικος, τραμ, συνταγμα, Ακρόπολη, ΟΣΕ, ΓΣΕΕ, δοε, ολμε, ποε, ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ, συμμετοχή, ελλαδα, οενγε, δεη, απεργια μμμ, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια οσε, απεργια μετρο, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια μμε, απεργια ταξι, απεργια γσεε, απεργια αδεδυ, γενοπ, δοε, ολμε, αεροδρομιο, βρισκεται, γιατροι, γραφεια, δρομολογια, ευαγγελισμος, ιδιο, κλιμα, οενγε, οχηματα, πλοια, ποε, πρωι, συγκεντρωση, συμμετοχή, τμημα, αγορες
Τυχαία Θέματα