Ψυχοκόρες: Καθήλωσε του τηλεθεατές η πρεμιέρα – Τα παράπονα και τα 2 κορυφαία hashtags στο Twitter

Πρεμιέρα έκανε στην τηλεόραση, η δραματική σειρά “Ψυχοκόρες” το βράδυ της Τετάρτης (06/03), με το κοινό να υποδέχεται με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό την ιστορία των τεσσάρων αδελφών Πολύζου.

Η σειρά αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της δεκαετίας του ‘50 για ένα θεσμό-ταμπού της ελληνικής κοινωνίας καθώς καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της

Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό – Αντιδράσεις στο Twitter

Το βράδυ της Τετάρτης (06/03) προβλήθηκαν τα πρώτα δύο επεισόδιο της σειράς, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές, οι οποίοι εξύμνησαν τις ερμηνείες των ηθοποιών, την σκηνοθεσία, την προσεγμένη παραγωγή, αλλά και την ίδια την ιστορία της.

Περασα να πω ένα “πόσο τυχεροί ειστε” όσοι τη βλέπετε τώρα για πρώτη φορά!!! Δεν θα το μετανιώσετε. Η σειρά είναι τοπ, οι ηθοποιοί σπουδαίοι και οι ερμηνείες εξαιρετικές

Keywords
Τυχαία Θέματα