Πρώτη επίθεση Ανδρουλάκη κατά Κασσελάκη: Τι θα έλεγαν στο ΣΥΡΙΖΑ αν το ΠΑΣΟΚ… (video)

Αντιγράφοντας σχεδόν κατά λέξη τα όσα έχει δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε χθες «παρθενική» επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ν. Ανδρουλάκης, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μιλώντας χθες στην Αναστασία

Γιάμαλη και το Κontra24, ενώ εξαπέλυσε επίθεση διερωτέμωνος τι θα έλεγαν σήμερα ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Παππάς και άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, αν το ΠΑΣΟΚ είχε εκλέξει για πρόεδρό του κάποιον με τα χαρακτηριστικά του κ. Κασσελάκη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: “θέλω να φανταστούν οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ, αν το ΠΑΣΟΚ είχε εκλέξει ως αρχηγό, κάποιον ο οποίος είχε εργαστεί στη Goldman Sachs, ο οποίος ήταν εφοπλιστής, ο οποίος είχε αρθρογραφήσει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάποιον τον οποίο θα πρόβαλλαν μέρα νύχτα τα κανάλια ακόμη κι αν πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, τι θα έλεγε το στόμα του κ. Πολάκη, του κ. Παππά και της υπόγας των social media του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Δεν μπορεί να μιλάς για βοθροκάναλα, αλλά όταν σε προβάλλουν μέρα νύχτα, να μην αναφέρεις τίποτα” πρόσθεσε. Αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπε ότι μέχρι στιγμής παρακολουθεί ένα επικοινωνιακό σόου.

Μιλώντας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε ως προτεραιότητα τις συμμαχές από τα κάτω, από τη βάση δηλαδή της κοινωνίας, ενώ αναφερόμενος στην πιθανότηα να έχουν προκριθεί στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι υποστηριζόμενοι από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε με νόημα ότι “η παράταξή μας δεν θα στηρίξει υποψηφιότητες του Μαξίμου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα