Προφυλακιστέοι ο ιδιοκτήτης και οι επιστάτες της Μανωλάδας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο ιδιοκτήτης του φραουλοχώραφου και οι τρεις επιστάτες της Μανωλάδας οι οποίοι απολογούνταν στον ανακριτή και οι οποίοι επέρριψαν στους μετανάστες την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Μετά από την απόφαση προφυλάκισης, οι συγγενείς των προφυλακιστέων έφτασαν στο σημείο να φτύσουν τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας Βαγγελάτος Α.Ε. κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.Οι δράστες, 21, 27 και 39 ετών, στους οποίους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ” εξακολούθηση και κατ”

επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία, δήλωσαν πως οι μετανάστες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους κι ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν κανένα.

Με βάση, πάντως, τις μαρτυρίες των εργατών, οι επιστάτες αρνήθηκαν να τους πληρώσουν, τους έδωσαν εντολή να φύγουν από τον χώρο που είχαν συγκεντρωθεί κι όταν αυτοί δε διαλύθηκαν, τότε έφεραν τα δύο κυνηγετικά όπλα και το πιστόλι με τα οποία πυροβόλησαν εναντίον τους.
Δείτε επίσης Βία,εμπόριο ανθρώπων ,στυγνή εκμετάλλευση

Keywords
Τυχαία Θέματα