Πέτρος Παππάς για Νίκο Φίλη: «Πρέπει να απαντήσει αν θέτει εαυτόν εκτός κόμματος» (video)

Στον ΣΚΑΙ μίλησε νωρίτερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, τη στάση της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ο οποίος τη χθεσινή ημέρα φάνηκε αιχμηρός προς τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε λέγοντας: «Η βάση μάς έδειξε το δρόμο για ενότητα. Όλος αυτός ο κόσμος που

στήριξε τη διαδικασία θέλει να συνεχίσουμε ενωμένοι και να ανασυγκροτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης: Φίλης κατά… πάντων: Ο Τσίπρας φταίει για τις ήττες – Επίθεση σε Κασσελάκη (video)

Για την Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε: «Θα τιμήσει τους ψηφοφόρους της, το είπε και η ίδια ότι προχωράμε μαζί στην επόμενη μέρα».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που υπάρχουν από στελέχη του κόμματος για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Κάποια λίγα στελέχη θεωρούν ότι μπορεί να μην τους χωράει αυτό το εγχείρημα και να μην μπορούν να συνεχίσουν. Θεωρούν ότι δεν τους αφορά η διαδικασία αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Αν θεωρούν ότι δεν τους αφορά, θα επιλέξουν οι ίδιοι να φύγουν. Δεν θα είναι πολλοί αριθμητικά. Όποιος θέλει, συνεχίζει στο δρόμο που επέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη: «Θεωρώ ότι όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον αρχηγό του, δεν εκφράζεται από τις πολιτικές του κόμματος, τότε ο ίδιος το λέει ξεκάθαρα ότι εγώ πλέον δεν ανήκω σε αυτό το κόμμα».

Για το αν θέτει ο Νίκος Φίλης τον εαυτό του εκτός κόμματος: «Έτσι το καταλαβαίνω εγώ, πρέπει να ερωτηθεί και ο ίδιος».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Ο κ. Κασσελάκης είναι ο μόνος που κατέθεσε μια πλατφόρμα ιδεών για διαβούλευση με τον κόσμο και η διαβούλευση συνεχίζεται. Θέλει αδιαμεσολάβητη διαβούλευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα