Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μη μιλάμε!» (video)

Tην άρση της βουλευτικής ασυλίας για όλους τους βουλευτές που εμπλέκονται στην υπόθεση του “μπαζώματος” των Τεμπών ζήτησε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας, μιλώντας στο Open.

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Τέμπη περί “θεωριών συνωμοσίας”, ανέφερε: “Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε για αυτό που συνέβη χθες, ή μάλλον τον πληροφόρησαν και πάλι πήγε να πετάξει τις ευθύνες αλλού. Εγώ δε θέλω πάλι να πάνε σε επιτροπές και να περάσει χρόνος. Απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και

του Πλεύρη, και του Μιχάλη Παπαδόπουλου, και της Ζωής Ράπτη, και του Τριαντόπουλου. Να κριθούν από τη Δικαιοσύνη, να πάνε στον ανακριτή και να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι μεταξύ Άρειου Πάγου και Βουλής και στο τέλος αποφασίζουνε ότι δε θα γίνει τίποτα”.

Τόνισε ακόμα: “Πάνω στα στοιχεία και στη συμπληρωματική προσφυγή που έκανα, έβαλα και βίντεο, τα στοιχεία φαίνονται ξεκλάθαρα, έβγαινε ο Τριαντόπουλος και υπερηφανευόταν για την εκκαθάριση του τοπίου, ότι το είχε αναλάβει αυτός και πήρε εντολές. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε, δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο, πέρα από τη δολοφονία των ανθρώπων, αυτό που έγινε μετά, η ιεροσυλία που κάνανε”.

Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού ότι το πρόβλημα με τα Τέμπη ήταν η… επικοινωνία, υπογράμμισε; “Η επικοινωνία στα τρένα ήταν το πρόβλημα, που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο. Γιατί για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν έδωσαν 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα“.

Μίλησε και για την κατάπτυστη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα ότι… όλοι φταίμε για τα Τέμπη: “Είναι στην κυβερνητική γραμμή αυτή, εγώ ζητάω να αποσύρει την υποψηφιότητά της. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να πάει για ευρωβουλευτής. Όπως και ο άλλος, ο ανεκδιήγητος ο Αυτιάς, που είπε ότι οι γονείς που πονάνε δε μιλάνε. Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μη μιλάμε! Αν δε μιλούσαμε θα βγαίνανε όλα αυτά στη φόρα; Θα καθόμασταν σιωπηλοί, σούζα; Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;“.

Keywords
Τυχαία Θέματα