Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι έτοιμος να ηγηθεί και θα κερδίσει τον Μητσοτάκη» (video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα δέχθηκε και την επίσημη στήριξη από το Νίκο Παππά για το δεύτερο γύρο.

Ο πατέρας του υποψηφίου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξη του στο «LIVE NEWS» μίλησε για το γιο του εκφράζοντας τη μεγάλη πίστη που έχει στις δυνατότητες του «είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις. Θα

τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει καλά».

«Πάντα του λέω να είναι με την ελπίδα και εκείνος μου απαντάει μαζί με την ελπίδα και τον κόσμο», ενώ σημείωσε ότι είναι «εξαιρετικός, εργατικός, έντιμος, ηθικός και σκέφτεται να προχωρήσει για το καλό της κοινωνίας».

Μάλιστα ο κ. Θεόδωρος μίλησε και για τη στιγμή που ο γιος του ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «μας έδωσε την προοπτική του» και πλέον «είναι έτοιμος να ηγηθεί, αφουγκράζεται και δουλεύει μαζί με την κοινωνία, αντλεί δύναμη και έτσι θα προχωρήσει».

«Ο Στέφανος  θα δουλέψει μαζί με τον λαό, για μια ισχυρή αντιπολίτευση, για την ανανέωση και θα προχωρήσει μαζί με όλους. Πιστεύει στις συνεργασίες, στο η ισχύς εν τη ενώσει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ιστορία. Νομίζω ότι θα προχωρήσει πάρα πολύ καλά. Ο Στέφανος και τα στελέχη θα δουλέψουν πολύ καλά. Βεβαίως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη», συμπληρώνει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης σημείωσε επίσης ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο γιος του αν αναλάβει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι να ασχοληθεί με τη στέγαση καθώς θεωρεί ότι είναι ένα από τα πιο μείζονα ζητήματα.

«Ο άνθρωπός του είναι πάρα πολύ καλό παιδί, εμείς έχουμε σεβασμό στη σχέση των ανθρώπων και μπράβο τους», ήταν τα λόγια του για το σύντροφο του γιου του Τάιλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα