«Όταν έχεις μια δολοφονία και την κουβαλάς εφόρου ζωής»: Η Μάγδα Φύσσα τοποθετείται στο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ και συγκλονίζει (vid)

Η Μάγδα Φύσσα συμμετείχε στην εκδήλωση – συζήτηση για την ακροδεξιά του 24ου Αντιρατσιστικού φεστιβάλ Αθήνας και εξέφρασε την οργή της για την είσοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή.

Μεταξυ άλλων, τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι σήκωσαν τον αντιφασιστικό αγώνα στο δικαστήριο ενώ εκλεισε με ένα κάλεσμα για ενότητα των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, κάλεσε σε στήριξη των θυμάτων των αστυνομικών δολοφονιών και των οικογενειών των

θυμάτων των Τεμπών.

«Τι κάνουμε για όλα αυτά; Δέκα χρόνια που δολοφόνησαν τον Παύλο , συνεχίζω και βλέπω παντού δολοφονίες. Τον Ζακ, κρατικές δολοφονιες, αστυνομικές δολοφονίες, γυναικοντονιες. Είμαι ακόμη πολύ θυμωμένη», είπε.

«Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Θυμωμένη με όλους μας. Γιατί καλα είναι τα λόγια. Αλλά όταν σου χτυπάει την πόρτα [ο φασισμός] και έχεις μια δολοφονία και την κουβαλάς εφ’όρου ζωής. Και δεν φτάνουν όλα αυτά. Όταν έχεις την απώλεια του παιδιού σου, με τον τρόπο που έγινε. Το τι περνάμε μόνο εμείς το ξέρουμε. Το τι είναι ο ναζισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα