Οικονομάκου: Νέο βίντεο από τις χλιδάτες διακοπές της παρά τις έντονες αντιδράσεις (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πλάνα από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στο Ντουμπάι, κίνηση που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από τους ακολούθους της, καθώς όπως λένε δεν γίνεται να κάνει επίδειξη πλούτου τη στιγμή που πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Το συγκεκριμένο

βίντεο ανέβηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/02), με τη γνωστή ηθοποιό να επιστρέφει με νέα ανάρτηση στην οποία φαίνεται να σηκώνεται από το κρεβάτι του ξενοδοχείου και να δείχνει τις κουρτίνες του δωματίου που ανοίγουν αυτόματα, απολαμβάνοντας τη θέα από το δωμάτιό της.

Όπως και το προηγούμενο βίντεο , έτσι και αυτό, συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια.

«Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας» της έγραψε μια γυναίκα. «Α ρε φτώχεια καταραμένη» της έγραψε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια περί επίδειξης πλούτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Οργή με το πρώτο βίντεο από το Ντουμπάι

Η ηθοποιός είχε αναρτήσει μερικές ώρες πιο πριν, ένα κλιπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό.

Η ίδια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.

Καθώς μοιράστηκε λοιπόν ένα βίντεο από το εσωτερικό του υπερπολυτελή ξενοδοχείου που μένει, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τα αρνητικά σχόλια να «πέφτουν βροχή».

«Ο κόσμος πεινάει και εσύ προκαλείς», «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας» έγραψαν μεταξύ άλλων χρήστες κάτω από το βίντεο.

Άλλοι πρόσθεσαν: «Κλάψτε φτωχοί. Αυτό έπρεπε να γράψεις στον τίτλο», «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει» και «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Οι χρήστες που πήραν το μέρος της Αθηνάς Οικονομάκου

Αρκετοί ήταν και οι ακόλουθοι της Αθηνάς Οικονομάκου που έσπευσαν να την υποστηρίξουν γράφοντας πως «Σε όσους δεν σας αρέσουν αυτά που δείχνει γιατί την ακολουθείτε? Υπάρχει το μην ακολουθείτε να πατήσετε.

Το ότι εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε ή να δείξουμε τετοια δε σημαίνει ότι κάποιος που την έχει θα έπρεπε να ντρέπεται να τα δείχνει. Στην τελική δεν τα πήρε από εμάς.

Σε άλλους να πάτε να κάνετε τους καμπόσους που μας κλέβουν τόσα χρόνια και πάμε και τους ψηφίζουμε σαν πρόβατα.

Σκοτώνουν τα παιδιά μας και δεν μιλάμε. Μην είστε μνησικακοι ήμαρτον πια. Η Αθήνα μόνη της έχτισε όσα έχτισε και έχει την δυνατότητα να ζήσει κάποια πράγματα. Ας είμαστε και εμείς».

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Κάρολος: Τι ζήτησε από τον Χάρι και τον Ουίλιαμ – Η εντολή για τα «τελευταία του χρόνια»

Βερύκιος: Αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αλέξη Τσίπρα – Τι συζήτησαν (video)

Μαρινάκης: Επίθεση on air σε δημοσιογράφο – Η οργισμένη απάντηση της Αναστασοπούλου (video)

Αθηνά Οικονομάκου: Οργή με βίντεο που ανέβασε στα social – «Ο κόσμος πεινάει και εσύ προκαλείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα