Ο Γιώργος Μαργαρίτης πλέκει το εγκώμιο του… πατσά (video)

Για… πατσά πήγε τη Δώρα Αναγνωστοπούλου ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, στην οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

“Εκείνα τα χρόνια μόλις τελειώναμε από τα μαγαζιά, και ο κόσμος και οι μουσικοί και οι τραγουδιστές όλοι περνούσαμε από την Ομόνοια και πηγαίναμε για την αγορά. Εκεί μέσα στην αγορά υπήρχε ένα μεγάλο και γνωστό πατσατζίδικο, του Παπανδρέου. Πού να χωρέσει τόσος κόσμος, μετά άνοιξαν άλλα δυο, τρία, τέσσερα. Εντάξει, το πατσαδάκι είναι άλλο πράγμα, είναι

βάλσαμο, βέβαια, και μάλιστα πρωί, άλλο πράγμα“, αφηγήθηκε ο τραγουδιστής.

Αποκάλυψε επίσης ένα περιστατικό από τα παλιά: “Την ώρα που ήρθε η σειρά μου, κάποιος μου έδωσε μια γαρδένια. Βλέπω στο κεντρικό τραπέζι τη μεγάλη μας Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη. Φέρνω μια βόλτα, λέω το πρώτο τραγούδι, το δεύτερο, το τρίτο, έχω μαζί μου τη γαρδένια, και δε μου πήγε το μυαλό μου να πω ‘ρε παιδιά φέρτε τα λουλούδια όλα να πούμε’. Και αισθάνθηκα άσχημα μετά, αφού δίνω τη γαρδένια στη Λάσκαρη, με χειροκρότησαν και οι δύο, πήγα παραπέρα και λέω ‘τι έκανα, τι να λέει τώρα η Αλίκη μας, δεν της έδωσα μια γαρδένια’. Και όταν είχε φύγει από κοντά μας η Αλίκη βρισκόμουν με τη Ζωή, της έλεγα θυμάσαι τη γαρδένια, και μου έλεγε δεν πειράζει ρε Γιώργο”.

Μίλησε ακόμα για τον εθισμό του στον τζόγο, που όπως ομολόγησε για μια δεκαετία τον έκανε ό,τι ήθελε: “Βρήκα τη δύναμη μετά από μια δεκαετία που με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Βέβαια, δεν είναι κακό να παίζεις. Σήμερα τα χάνω εγώ, τα παίρνεις εσύ. Αύριο τα χάνεις εσύ, τα παίρνω εγώ. Αυτό συνέβαινε. Αλλά δε σε άφηνε να ανοίξεις τα φτερά σου, να κοιτάξεις κάτι άλλο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα