Η Χρυσή Αυγή διοχέτευσε βίντεο με τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Ένα νέο βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας περιγράφει καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο οι χρυσαυγίτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης. Ο εκτελεστής ρίχνει από μακριά. Η ομάδα των νεαρών ξαφνιάζεται και όλοι γυρνούν προς το μέρος του εκτελεστή.

Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του

Χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά για να γλιτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας που γλίτωσε σαν από θαύμα, αφού οι σφαίρες πέρασαν ξυστά δίπλα του. Στη συνέχεια έτρεξε στα γραφεία της ΧΑ να κρυφτεί.

Ο εκτελεστής συνεχίζει να πυροβολεί. Ο πρώτος που δέχεται σφαίρα είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω.

Στη συνέχεια ο άνδρας με το λευκό τζόκεϊ πυροβολεί τρεις φορές τον Γεώργιο Φουντούλη στο στήθος ο οποίος και πέφτει στο οδόστρωμα. Ο Μανώλης Καπελώνης που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον Φουντούλη, έχει αιφνιδιαστεί πλήρως και έχει παγώσει. Μένει ακίνητος. Ο εκτελεστής τον πυροβολεί σχεδόν εξ” επαφής και στη συνέχεια ρίχνει τη χαριστική βολή στον ήδη πεσμένο στο έδαφος Γιώργο Φουντούλη.

Το βίντεο αυτό διοχετεύτηκε από την Χρυσή Αυγή στη zougla.gr και άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το πρόσχημα ότι προβάλλεται για να δείξει την σκληρότητα των δραστών και το μίσος τους. Ως koutipandoras.gr αποφασίσαμε πως η προβολή του δεν έχει καμία χρησιμότητα αφού δεν βοηθά στην αναγνώριση προσώπων. Η σκληρότητα και ο τρόπος δράσης αφορούν τις αρχές. Η διοχέτευση στοιχείων αμφίβολης χρησιμότητας για την κοινή γνώμη συντηρεί απλώς την σεναριολογία και βοηθά πάνω στα πτώματα ανθρώπων να εξελιχθεί η επιχείρηση θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής

Keywords
Τυχαία Θέματα