Νέα Αριστερά: Θέλει ήττα Μητσοτάκη ή Κασσελάκη; Η συνέντευξη του Σακελλαρίδη (video)

Συνέντευξη στη Ναυτεμπορική έδωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς μεταξύ άλλων να κάνει επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο. Σακελλαρίδης από το πρώτο λεπτό της συνέντευξης αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης, με αφορμή όσα είπε αυτός για τις δαπάνες στη δημόσια υγεία.

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έκανε ξανά την

εμφάνιση του στο πολιτικό σκηνικό μετά από χρόνια, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βολική αντιπολίτευση και ότι αν δεν υπήρχε ο Στέφανος Κασσελάκης θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ανέφερε ότι η κριτική της Νέας Αριστεράς είναι αναλογική προς την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι η ήττα του πρωθυπουργού περνάει μέσα και απ’ την ήττα του Κασσελάκη.

Μετέπειτα, στα λεπτά που απέμειναν, μίλησε για διάφορα ζητήματα κάνοντας και μια μικρή κριτική προς την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι στο τιμόνι της χώρας από το 2019.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Ειδήσεις σήμερα:

Ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Εικόνες)

Βίκυ Φλέσσα: Σάλος με νέα δήλωση – «Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί» (video)

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Keywords
Τυχαία Θέματα