Νέα απίστευτη γκάφα Μητσοτάκη: «Τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς» (video)

Σε μια νέα απίστευτη γκάφα, που μάλιστα δεν αντιλήφθηκε και δεν διόρθωσε καν προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στην Πτολεμαίδα δήλωσε γεμάτος περηφάνια: «Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς».

Δεν είναι σαφές τι είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεφάλι του. Αλλά εν προκειμένω, ισχύει το

ρητό: «Γλώσσα λανθάνουσα τ’αληθή λέγει»

Ρεσιτάλ σαρδάμ σε μια εβδομάδα

Είναι πραγματικά αδύνατον να μιλήσει εκτός κειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης,

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έκανε ένα νέο απίστευτο σαρδάμ λέγοντας: «Θέλουμε Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;»

Φυσικά κ δεν θα έλειπαν οι επικές στιγμές παραφροσύνης του χαζοντάμαρου..βαρεσε μπιέλα,τέλος.#τιναφτορε #Βουλή #μητσοτακης pic.twitter.com/AganXJggQq

— Lina (@Lina1985LP) February 7, 2023

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ακόμα ένα σαρδάμ του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος αντί να αναφέρει την Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), έκανε λόγο για την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) θα μπορούσε να είναι ανέφελο.

ΕΚΑΜ εχουμε ΕΚΑΜ ξέρουμε ΕΚΑΜ θα στείλουμε να δειρουν τον σεισμό .Γιοκ ΕΜΑΚ. Έχουμε τεχνογνωσία απο τις πυρκαγιές βεβαίως βεβαίως #Μητσοτακης #σεισμος #Turkey pic.twitter.com/BoQeqJfHeo

— WTF_Happened_to_my_country? (@wtfhappenedtomy) February 6, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα