Μυστήριο με το έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στη Σόλωνος

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε σε αποχέτευση κτιρίου στη Σόλωνος από υδραυλικό, εργαζόμενο σε εταιρεία αποφράξεων.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι μετά τον εντοπισμό του εμβρύου δεν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, αλλά ο υδραυλικός το μετέφερε στα γραφεία της ΜΚΟ Γιατροί Χωρίς Σύνορα, στο φρεάτιο της οποίας εντοπίστηκε το έμβρυο. Εκεί οι υπεύθυνοι φέρονται να του είπαν ότι θα κρατούσαν το έμβρυο και

θα ειδοποιούσαν την επόμενη μέρα τον ιατροδικαστή. Όταν όμως ο υδραυλικός περιέγραψε το περιστατικό στον ανώτερό του στο γραφείο του, εκείνος του είπε να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και πλέον σε συνεργασία με κοινωνικό λειτουργό και γυναικολόγο ερευνούν ποια γυναίκα μπορεί να γέννησε στην τουαλέτα του κτιρίου και να πέταξε εκεί το μωρό της. Σημειωτέον ότι κοντά στο κτίριο υπάρχει μία γυναικολογική κλινική.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το έμβρυο ήταν στον πέμπτο μήνα περίπου της κύησης και θεωρείται πιθανό να γεννήθηκε νεκρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα