Μαρκέλλα Γιαννάτου: Σταμάτησα να δουλεύω δέκα μέρες πριν γεννήσω και γύρισα μετά από 15 μέρες

Για την εγκυμοσύνη της και τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του παιδιού της μίλησε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω, σταμάτησα γιατί κόλλησα Covid. Το αστείο στο γύρισμα είναι ότι έβλεπαν στο YouTube βιντεάκια μήπως χρειαστεί να κόψουν τον πλακούντα, λέγανε ότι θα γεννούσα στο γύρισμα. Αλλά κόλλησα Covid και σταμάτησα. Δέκα μέρες μετά γέννησα και επέστρεψα στο δεκαπενθήμερο”,

ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι στη σειρά “Η Μάγισσα” όπου παίζει δυσκολεύτηκε πολύ στη σκηνή που ο χαρακτήρας που υποδύεται μαθαίνει για τον θάνατο του Πετρούνη, γιατί “ήμουν 8 μηνών έγκυος ως Μαρκέλλα και έπρεπε να ουρλιάξω. Κανονίσαμε με τον σκηνοθέτη και ούρλιαξα μία φορά για το δικό μου πλάνο. Την πρώτη φορά που το έκανα άρχισε να κουνιέται μέσα στην κοιλιά μου η μικρή πολύ έντονα και φοβήθηκα”.

Αποκάλυψε ακόμα: “Με το που έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και στη γέννα. Δεν ξέρω τι ήταν, έκλαιγα ένα εικοσάλεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα και έκλαιγα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και μου δημιουργούσε μια ασφάλεια”.
Keywords
Τυχαία Θέματα