Μαρία Σολωμού: «Όταν είμαστε μαζί με τον γιο μου περπατάει δυο μέτρα μακριά μου» (video)

“Ξεσπάθωσε” η ηθοποιός Μαρία Σολωμού κατά των πρωινάδικων, μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επικρίνοντας την πρακτική του να εμφανίζεται μόνιμα κάποιος με ένα μικρόφωνο και να ρωτάει για τα προσωπικά της, και εν συνεχεία να γίνεται θέμα στα πάνελ αυτό που λέει, αλλά ακόμα και αυτό που δε λέει.

“Εγώ δεν μπορώ το αιφνιδιαστικό, όταν έρχεται κάποιος μπροστά μου με μικρόφωνο, γιατί και όταν δεν απαντάω πάλι με παίζουν σε όλα τα πρωινά, γιατί δεν απάντησε και αν είμαι αγενής. Δεν είμαι άνθρωπος που δε

μιλάω. Αλλά αυτό έγινε επί τρεις μήνες δύο φορές την εβδομάδα, την έστηναν έξω από το στούντιο και συνέχεια το ίδιο. Δεν είμαι ούτε αγενής, ούτε μπορώ να τους πω ‘άει παρατάτε με’. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν λείπω λίγο από τις ατάκες που χρειάζονται για να κάνουν κάτι, λένε ‘θα πάμε να την πέσουμε στη Σολωμού, θα πει κάτι, θα το κάνουμε δύο εβδομάδες’. Παίζεται διαστρεβλωμένα. Σε κάνουν να νιώθεις ότι πρέπει να απολογηθείς, αυτό με τσαντίζει. Μέχρι πρότινος νόμιζαν ότι βγαίνω και μιλάω μόνη μου, δηλαδή δε φανταζόντουσαν ότι κάποιος μου στέλνει ένα γράμμα και απαντάω εγώ με βάση κάτι που μου έχουν στείλει. Αυτό μέχρι να το καταλάβει ο κόσμος, νόμιζαν ότι είμαι μια τρελή στο YouTube που κάνω εκπομπές για να πω για τα ερωτικά μου, που κανείς δεν ξέρει και τίποτα και δε λέω”, σχολίασε η ηθοποιός, προσθέτοντας: “Όλο αυτό γίνεται για μια βδομάδα, και μετά θα βρουν το επόμενο θύμα. Υπάρχει μια επιμονή περίεργη, που αρχίζει και θυμίζει τη δεκαετία του 2000. Τότε είχαμε τους παπαράτσι, τώρα έχουμε αυτό, το ξαφνικά εισβάλλω όπου είσαι και σε περιμένω. Δεν ξέρω πώς να φερθώ, γιατί έχω τρόπους, έχω μια ευγένεια, αλλά ώρες ώρες νομίζω ότι θα ανοίξω το στόμα μου και θα έχουν πραγματικά να λένε κάτι”.

Η Μαρία Σολωμού αφηγήθηκε ακόμα ένα περιστατικό που συνέβη με τον γιο της, ο οποίος όπως αποκάλυψε δε λέει στους φίλους του ποια είναι η διάσημη μητέρα του. “Με παίρνει μια μέρα τηλέφωνο ο γιος μου, είχε πάει σε μια συναυλία, χτυπάει το τηλέφωνο στις 1:30-2 το βράδυ, μου λέει ‘μαμά, μπορείς να έρθεις να μας μαζέψεις γιατί δεν έχουμε τρόπο να φύγουμε;’. Φεύγω από το σπίτι με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα, σταματάω έξω από το Θέατρο Βράχων και αρχίζω και ακούω ουρλιαχτά, και νόμιζα ότι ήταν λάθος παρέα. Και ήταν οι φίλοι του γιου μου, δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του. Και πάθανε εγκεφαλικό, σπαστικό γέλιο. Δεν το λέει, τα κρύβει το παιδί, θέλει να αρέσει γι’αυτό που είναι. Δεν θέλει καθόλου να τον συγκρίνουν, να του φέρονται αλλιώς, θέλει όλα μόνος του”, ανέφερε, ενώ είπε ακόμα πως “όταν είμαστε μαζί περπατάει δυο μέτρα μακριά μου”.
Keywords
Τυχαία Θέματα