Μαρί Σαντάλ για λίστα Επστάιν: Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ – Δεν είναι δικιά του η λίστα

Συνέχεια στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τη λίστα του Τζέφρι Επστάιν, επέλεξε να δώσει η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ απαντώντας στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον γιο του τέως βασιλιά.

Παγκόσμιο σεισμό έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των επιφανών προσώπων που έχουν κάποια εμπλοκή με το σκάνδαλο του διαβόητου Επστάιν.

Πρόκειται για μία λίστα 150-180 ονομάτων που έχουν προκύψει από γύρω στις χίλιες σελίδες δικαστικών εγγράφων, την οποία άρχισε χθες το βράδυ να αποκαλύπτει η δικαστής της

Νέας Υόρκης Λορέτα Πρέσκα και περιλαμβάνει τα ονόματα επαφών, γνωριμιών, οικείων, θυμάτων ή υπόπτων ως συνεργών του Αμερικανού χρηματιστή.

Η Μαρί Σαντάλ επισημαίνει πως δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τονίζει πως ο τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιεύτηκε δεν είναι του Επαστάιν αλλά της Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Έπσταϊν, συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», αναφέρει η Μαρί Σαντάλ στη δήλωσή, που αφορά και στον σύζυγό της, στον συγγραφέα Ανδρέα Μέγκο, συνεργάτη της σελίδας στο Instagram «Greek Royal».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Keywords
Τυχαία Θέματα