Μάνδρα – Νέα μαφιόζικη εκτέλεση: Bρέθηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο (video)

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ατόμου, ωστόσο αλλά από τις πινακίδες φαίνεται ότι το όχημα ανήκει σε άτομο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή. Πληροφορίες του Ieidiseis αναφέρουν ότι  τον Μάιο του 2018 είχαν δολοφονήσει τη σύζυγο του θύματος με δύο

σφαίρες, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα.

Πληροφορίες  επίσης αναφέρουν ότι  στο εσωτερικό του ΙΧ, δίπλα στο θύμα βρέθηκε και ένα Καλάσνικοφ. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δράστες αφού εκτέλεσαν το θύμα τους, στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια  η αστυνομία εντόπισε και δεύτερο καμένο όχημα, που πιθανολογείται ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της εκτέλεσης.

Αναμένεται να εξακριβωθεί κατα πόσο η σορός ανήκει στον εν λόγω επιχειρηματία.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς  6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 7, 2024

O ANT1 μετέδωσε φωτογραφία από το καμένο αυτοκίνητο στην Μάνδρα:

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα