Μακελειό στη Λούτσα: Άγριο τρολάρισμα στο twitter για την ασφάλεια που εγγυάται στους πολίτες…από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Άλλο ένα γερό πλήγμα για την υστεροφημία της κυβέρνησης ,  ήρθε να προστεθεί η πρωτοφανής εκτέλεση σήμερα (11/9) το απόγευμα στην Λούτσα με έξι νεκρούς. Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τόσο στην προεκλογική της εκστρατεία, όσο και την ώρα που επανεξελέγει και είχε ώς σημαία την πάταξη της εγκληματικότητας, την ίδια στιγμή η Ελλάδα παραμένει Κολομβία…

Άγριες δολοφονίες, ομαδικοί βιασμοί, πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι, ξυλοδαρμοί,  δείχνουν την εικόνα κοινωνικής αποσύνθεσης και ασυδοσίας.

Το

αφήγημα του πρωθυπουργού ότι η μόνιμη απειλή είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες , ενώ εγγυάται ασφάλεια στους έλληνες πολίτες, την ίδια στιγμή δεν εγγυήθηκε ποτέ ότι θα είναι  ασφαλείς από τη μαφία,  που κάνει πάρτι επί ημερών του.

Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων: Ό,τι σας έχω πει ισχύει στο ακέραιο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις ροές των παράνομων μεταναστών και να θωρακίσουμε τα χερσαία σύνορα του Έβρου.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 11, 2023

Η πραγματικότητα όμως,  για μια ακόμη φορά,  προλαβαίνει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναδυκνύοντας την προβληµατική σχέση του επιτελικού κράτους µε αυτό που πραγµατικά αποτελεί ασφάλεια των πολιτών.

Πρόσφατο παράδειγμα η επιδροµή Κροατών νεοναζί, οι οποίοι διέσχισαν ανενόχλητοι 1.500 χλµ. για να σφάξουν ένα νέο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα το ξεκαθάρισμα συμμοριών, απόγευμα στην Αρτέμιδα.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες στα social (αρκετοί απο εκείνους μένουν και στην Αρτέμιδα), άσκησαν σκληρή  κριτική με βιτριολικά σχόλια για την ασφάλεια…που εγγυάται (ουτοπικά) ο πρωθυπουργός.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα ότι ακόμα και ένθερμος υποστηρικτής  της ΝΔ,  ξεσπά… και εκείνος  κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ιδού τα σχόλια:

Πως ξεκίνησε…..
Πως κατέληξε…
Σανός_pass για τους ψηφοφόρους του #41_τακατο #Μητσοτάκης #κολομβια #λουτσα #αρτεμιδα pic.twitter.com/7pzFv4hDvh

— Παπα-Ματ ✊

Keywords
Τυχαία Θέματα