Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των θυμάτων

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που δολοφονήθηκαν βρέθηκε το κρησφύγετο των έξι νεκρών Τούρκων, με τους δολοφόνους ωστόσο να παραμένουν άφαντοι μετά το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πρόκειται για ένα Airbnb στο οποίο αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από κλιμάκιο της σήμανσης και στο οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον από την πρώτη εξερεύνηση κάτι άλλο εκτός από στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των θυμάτων. Το σπίτι βρίσκεται στην ίδια περιοχή στην οποία δολοφονήθηκαν και ήταν νοικιασμένο από το περασμένο καλοκαίρι.

Την

ίδια ώρα οι αρχές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Τουρκία οι οποία αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και μάλιστα η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση πριν από δύο μήνες είχε αναλάβει την εκτέλεση δύο ανθρώπων στη Γαλλία.

Επίσης επιβεβαιώνεται η αρχική υποψία των αρχών ότι οι δράστες παρέσυραν στο συγκεκριμένο σημείο ο τα θύματά τους και λίγο αργότερα τα εκτέλεσαν.

Ένα ακόμα στοιχείο που έρχεται στο φως είναι πώς οι έξι Τούρκοι που βρέθηκαν εκτελεσμένοι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν συνεργάτες του διαβόητου Τούρκου μαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν. Ενός κακοποιού που τα «πλοκάμια» του έχουν απλωθεί σε όλες τις βαλκανικές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Μπαρίς Μπογιούν

Ο Μπαρίς Μπογιούν είναι ο ηγέτης μιας εκ των μεγαλύτερων (και επικίνδυνων) εγκληματικών οργανώσεων που καταζητείται ως ο κύριος υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

Πληροφορίες για το πόσο χρονών είναι ο Μπαρίς Μπογιούν, από πού είναι και τι κάνει δεν είναι ξεκάθαρες ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένες ειδησεογραφικές πηγές από την Τουρκία, υποστηρίζεται ότι ο Μπογιούν ήταν στα 30 του, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ζει μια πολυτελή ζωή με τα έσοδα που κέρδιζε από εγκληματικές πράξεις όπως εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο όπλων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Το όνομα του Μπαρίς Μπογιούν ήρθε στο προσκήνιο επειδή ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Μαυροβούνιου μαφιόζου Γιόβαν Βούκοτιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένοπλη επίθεση στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.

Επιπλέον, ο Μπογιούν κατηγορείται για τη δολοφονία των Kubilay Berk Küçükaslan και Savaş Şentürk στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Οκτωβρίου 2021. Διαπιστώθηκε ότι ήταν ο υποκινητής του περιστατικού στο οποίο επίσης τραυματίστηκαν 4 άτομα. Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε για την διπλή δολοφονία αποκαλύφθηκε ότι ο Μπαρίς Μπογιούν ήταν ο αρχηγός της οργάνωσης που ιδρύθηκε για τη διάπραξη εγκλημάτων και ότι τα μέλη της οργάνωσης ήταν συνδεδεμένα μαζί του.

Είναι άγνωστο πού βρίσκεται τώρα ο Μπαρίς Μπογιούν. Τουρκικά μέσα ανέφεραν πως Μπογιούν συνελήφθη στην Ιταλία και ο ίδιος ζήτησε να εκδοθεί στην Τουρκία. Ωστόσο, η ακρίβεια αυτών των πληροφοριών δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Τα στοιχεία στα οποία «στέκονται» οι αρχές είναι τα παρακάτω:

1) Στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τις δολοφονικές επιθέσεις που απασχολούν τις ελληνικές Αρχές οι δράστες χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ. Στη συγκεκριμένη επίθεση, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκαν εννιάρια πιστόλια.

2) Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι τα θύματα διέμεναν προσωρινά στην Αθήνα και σκόπευαν να φύγουν εκτός Ελλάδας και μάλιστα βιάζονταν να εγκαταλείψουν τη χώρα (ενδεχομένως γιατί γνώριζαν ότι κινδυνεύουν).

3) Είχαν μαζί τους τουρκικά και γαλλικά διαβατήρια. Δηλαδή «διπλά» ταξιδιωτικά έγγραφα, κάτι που προκαλεί το ερευνητικό ενδιαφέρον των ειδικών υπηρεσιών.

4) Τα θύματα δεν είχαν πάνω τους όπλα. Αυτό σημαίνει ότι είτε κάτι παράξενο συμβαίνει (δηλαδή δεν πρόκειται για ποινικούς) είτε οι δράστες ήταν τόσο καλά προετοιμασμένοι που πήραν φεύγοντας τα όπλα των θυμάτων. Μία άλλη εκδοχή που εξετάζεται είναι να μην είχαν πάνω τους όπλα γιατί ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν και να περάσουν από ελέγχους (είτε σε κάποιον μεθοριακό σταθμό είτε σε κάποιο αεροδρόμιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λούτσα, Βρέθηκε,loutsa, vrethike