Κριμαία -Έκρηξη στη γέφυρα : Τρεις οι νεκροί, βρέθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του φορτηγού

Σύμφωνα με τα αρχεία τους αλλά και την καταγραφή του φορτηγού που εξερράγη και νωρίτερα φαίνεται πως είχε σταματήσει για έλεγχο τον οποίο και… πέρασε, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού μένει στη Ρωσία. Η μεγάλη έκρηξη  έγινε σήμερα περίπου στις 06:00 τοπική ώρα, και κατέστρεψε το οδικό τμήμα της γέφυρας.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία βρίσκεται σύμφωνα με το Ria Novosti ήδη στο σπίτι του ιδιοκτήτη και ψάχνει για στοιχεία. Ακόμα εξονυχιστικά ερευνάται και η πορεία που ακολούθησε το φορτηγό πριν φτάσει στη γέφυρα.

Μέχρι το μεσημέρι

του Σαββάτου, οι ρωσικές αρχές που ερευνούν το συμβάν στη γέφυρα είχαν περισυλλέξει τρια πτώματα από το νερό, ενώ υποστήριζαν πως πρόκειται για τους επιβάτες αυτοκινήτου που κινούνταν δίπλα από το φορτηγό που προκάλεσε την έκρηξη.

Ερωτηματικά γεννά στις Ρωσικές αρχές το γεγονός ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το φορτηγό που φέρεται να εξερράγη συνέπεσε με βαγόνια τραίνου στη σιδηροδρομική γραμμή παράλληλα με τον αυτοκινητόδρομο που περιείχε καύσιμα, πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση που μετά την έκρηξη προκάλεσε και μεγάλη φωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα