Κασσελάκης: Μπορώ να διοικήσω καλύτερα από τον Μητσοτάκη

Επί παντός επιστητού μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Alpha και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως πως μπορεί να διοικήσει καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή ο ίδιος έχει επιχειρήσει κάτι από το μηδέν, ενώ απαντώντας στις επικρίσεις εξ αριστερών επειδή έχει εργαστεί

στην τράπεζα Goldman Sachs σχολίασε: “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί”.

Διεμήνυσε ακόμα πως “όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος”.

Και μια που είπαμε για… Κρητίκαρους, τι είναι αυτό που συνδέει τον Στέφανο Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη; Κατά τον ίδιο, “αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα μάθημα δικαιοσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης αλλά και οι δυο εκνευριζόμαστε. Το αισθανόμαστε μέσα μας όταν κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας. Εγώ έχω άλλο στυλ και ο Παύλος είναι δυναμικός. Μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι στη κοινωνία και να πάλευαν απέναντι σε ένα πελατειακό σύστημα”.

Απαντώντας εξάλλου σε όποιον τον χαρακτηρίζει “Μπέπε Γκρίλο” και “Ντόναλντ Τραμπ” της Ελλάδας, ξεκαθάρισε πως είναι ο “Στέφανος της Ελλάδας”, ενώ μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας: “Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε τον χάρτη ότι το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες”.

Αποκάλυψε ακόμα ότι το 2009 είχε στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στον φράχτη στον Έβρο, υπογράμμισε ότι “με ενόχλησε πάρα πολύ η εργαλειοποίηση από τον Πρωθυπουργό ένα μήνα μετά τα Τέμπη”, ενώ αποκάλυψε ότι “ήταν αυτή η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο φράχτη που με έκανε να μπω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας” του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα